Toyota Corolla CE, 2004-modell

Standard

Jeg har kjøpt meg bil. Det er snakk om en Toyota Corolla 2004-modell med automatgir, i en lett gylden lakkering. Selgeren, Vietnam-veteranen Jerry, hadde i utgangspunktet lagt bilen ut for salg for $6900 for noen måneder siden, uten å få til noe salg. Siden hadde prisen sunket noen hakk til $6200. Jeg prutet den ned til $5950, ca. 36 000 kroner. “You’re killin’ me here” sa Jerry. Men han overlevde fint.

Bilen er prøvekjørt på landevei og motorvei, undersøkt av Toyota-mekaniker og generelt nøye inspisert. Det eneste som var å utsette var litt rusk i kjøleveska, bremseskiver som må byttes etter hvert, samt noen ørsmå bungler i karosseriet her og der. Kelley Blue Book anslår en bil i tilsvarende stand til å være verdt $6800, så om det ikke plutselig dukker opp noen katastrofale feil med bilen var det et godt kjøp.

Dashboard og paneler er gjort i en luksuriøs kombinasjon av lys brun og beige plast, dette i fullkommen harmoni med de ergonomisk utmerkede setene, trukket i rik og slitesterk plysj.

 

Toyota har ikke glemt passasjerene i baksetet. Også her finner man de samme lekre plast- og plysjdetaljene.

4 thoughts on “Toyota Corolla CE, 2004-modell

  1. Henrik

    Gratulerer gratulerer! Er vel en dyd av noedvendighet, med de dimensjonene du forteller om “over there” :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>