Flamma på horisonten

Standard

 

Som jeg nevnte for en uke siden er Mannas andrealbum, Flamma, rett rundt hjørnet. Jeg tror kun det er snakk om dager nå før det slippes. “Kikerter og ris” kan høres her, mens publikumsfavoritten “Flyg ut av Babylon” og den rettskafne “Fast og varig” kan høres i sin helhet på Mannas MySpace-side. Smakebiter fra hele albummet kan høres på Last.fm. Laise!

Smart Patrol Records om Flamma:

Manna er klar med sitt andre album, Flamma, på den lille Bodø-labelen Smart Patrol Records. Bandet holder det fortsatt nede med tung dub, roots rock reggae og nord-norske tekster. Låter som “Flyg ut av Babylon”, “Konspirasjona” og “Best for dæ” har vært en del av reportoaret en stund, og vil være kjent materiale for de som har sett bandet live. Manna er ikke redd for å si hva de mener,og langer ut i sine tekster om rastafari, vegetarianisme, undertrykkelse, udugelighet og ikke minst et stort håp om en bedre verden. For mange er Manna det eneste ordentlige reggae-bandet i Norge, og med Flamma befester de sin posisjon som hovedleverandør av reggae på norsk. Platen kommer pakket i slipcase med teksthefte på 20 sider. Release-konserten blir på Parkenfestivalen i Bodø 21. august, men bandet vil også gjøre konserter rundt om i Norge etter utgivelsen.

Forhåndsbestilling kan gjøres hos Smart Patrol.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>